Now Reading:
Otvoren 26. Viroexpo: Predstavili se i izlagači iz Koprivničko-križevačke županije, podršku im dao i župan Koren
Full Article 2 minutes read

Otvoren 26. Viroexpo: Predstavili se i izlagači iz Koprivničko-križevačke županije, podršku im dao i župan Koren

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u petak je u Virovitici svečano otvorio 26. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023. na kojemu se i ove godine predstavljaju izlagači iz Koprivničko-križevačke županije.

Svečanom otvorenju uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovali su župan Darko Koren, pročelnici Marijan Štimac i Darko Masnec te predstavnici županijske Obrtničke komore i HGK Županijske komore Koprivnica.

Sajam se prostire na više od 21 tisuću četvornih metara vanjskog i unutarnjeg prostora, a prema riječima župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića, pokazao se kao pokretač gospodarskog razvoja te je prilika za razmjenu iskustava, ideja i sklapanje poslova.

Na Sajmu ove godine sudjeluje više od 500 izlagača iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Mađarske, Slovačke, Srbije, Makedonije, Italije, Austrije i Azerbajdžana, a uz brojna stručna predavanja i panele, organizirani su gastronomski, zabavni i drugi sadržaji. Detaljan program događanja može se vidjeti na službenoj internetskoj stranici www.viroexpo.hr.

Koprivničko-križevačka županija od samih početka organizira nastupe svojih poduzetnika i obrtnika na ovoj manifestaciji, u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Koprivnica. Nakon svečanog otvorenja, župan i suradnici su u pratnji domaćina obišli županijske izlagačke prostore, kao i prostor tvrtke Podravka koja se također predstavlja na Sajmu. Župan je pohvalio izlagače na prezentaciji svojih djelatnosti te im poželio mnogo uspjeha u poslovanju.

sjever.hr/kckzz.hr
17.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.