Now Reading:
Ministra Bačića napao ogorčeni Zagrepčanin: Totalno ste podbacili
Full Article 2 minutes read

Ministra Bačića napao ogorčeni Zagrepčanin: Totalno ste podbacili

Nakon obilaska tri lokacije obnove objekata oštećenih u potresu na području Grada Zagreba ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić pozvao je građane da se jave ako žele krenuti u samoobnovu. Na njihov račun isplatit će se potrebna sredstva za obnovu, a oni bi se trebali javiti svojim referentima nakon usvajanja novog zakona u petak, piše tportal.

U obilasku terena, novog je ministra verbalno napao ogorčeni građanin koji mu je rekao da je njegov šef AP prije tri godine obećao da će se kuće obnoviti u roku od godinu dana što bi se, poručio je Zagrepčanin, dogodilo da su u kontejneru bili njegovi roditelji.

-Vlada je totalno podbacila. Tri godine Vlada nije napravila nijednu kuću. Prije tri godine mogli ste obnoviti tri kuće, a danas za iste novce ne možete nijednu. Nema odgovornosti, gospodine. Bez kazne, ništa – poručio mu je nezadovoljni građanin.

Ministar Bačić odgovorio mu je da nije točno da se ništa ne radi, dapače radi se puno.

-Iznio je frustracije, međutim ono što možemo predložili smo u programu koji je usvojila Vlada. Pred nama je jako puno posla i na njegovom objektu, suosjećam s ljudima koji su u takvoj situaciji da još uvijek moraju biti u kontejnerima – rekao je Bačić novinarima.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / tportal.hr
13.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.