Now Reading:
“Žene iz centra svijeta” organiziraju humanitarni koncert – Dođite ove subote u Ludbreg i svojom donacijom pomognite teško oboljelima
Full Article 1 minutes read

“Žene iz centra svijeta” organiziraju humanitarni koncert – Dođite ove subote u Ludbreg i svojom donacijom pomognite teško oboljelima

Članice udruge “Žene iz centra svijeta” čuvarice su baštine, ali pokušavaju biti i čuvarice zdravlja. Naime, već 15 godina u sklopu udruge djeluje i Fond za potporu teško oboljelih.

Kroz Fond udruga pomaže članovima Fonda i njihovim obiteljima koje im se obrate molbom kada im je pomoć potrebna. Pomažu kod kupnje lijekova koji nisu na listi HZZO-a, nabavci i kupnji kvalitetnijih ortopedskih, slušnih, očnih i drugih pomagala, obavljanju pretraga neophodnih za daljnji tijek liječenja, a koje ne pokriva HZZO ni dopunsko zdravstveno osiguranje.

Povodom 15 godina djelovanja Fonda za potporu teško oboljelih, Udruga organizira humanitarni koncert koji će se održati u subotu, 11. veljače, u dvorani Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ Ludbreg (Trg Svetog Trojstva 19) s početkom u 18 sati.

U programu nastupaju Zbor Kluba laringektomiranih Međimurske županije, Udruga “Ludbreško sunce”, ŽVS “Pajdašice”, Klapa Koprivnica i Aleksandar Horvat.

Dobrovoljni prilozi sakupljat će se u holu dvorane, a prikupljenim donacijama Udruga će nastaviti pomagati teško oboljelima.

www.sjever.hr
09.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.