Now Reading:
MJEŠTANI HLEVNICE ŠOKIRANI Tijelo bebe pronađeno među nabacanim otpadom?!? „Pa kakva osoba moraš biti da odbaciš bebu kao vreću smeća?”
Full Article 2 minutes read

MJEŠTANI HLEVNICE ŠOKIRANI Tijelo bebe pronađeno među nabacanim otpadom?!? „Pa kakva osoba moraš biti da odbaciš bebu kao vreću smeća?”

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, tijelo mrtve bebe u selu Hlevnica u Općini Đurmanec odbačeno je među nabacanim otpadom, a kriminalisti intenzivno tragaju za djetetovom majkom čiji je identitet i dalje nepoznat.

Podsjetimo, mrtvo tijelo novorođenčeta pronađeno je u nedjelju popodne u Hlevnici u Općini Đurmanec, a kako nam je ranije potvrdio glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar ono je upućeno na obdukciju. Također, nije mogao potvrditi da je tijelo bebe pronađeno vani, no Jutarnji neslužbeno doznaje kako je ono otkriveno među nabacanim otpadom.

Jutarnji je doznao i da se zagorska policija raspituje o trudnicama koje su možda uočene u mjestu, a u tijeku je i suradnja s doktorima na tom području kako bi se provjerio popis svih osoba koje su imale kontroliranu trudnoću. Obdukcija na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku otkrit će je li dijete rođeno mrtvo ili je riječ o čedomorstvu.

-Priča se o toj bebi od jučer kad je policija počela kružiti Hlevnicom i Đurmancem, ali nitko ne zna ništa konkretno. Šokirani smo ako je to doista istina, da je beba ostavljena na otpadu da umre na temperaturama ispod nule. Nadam se da će policija brzo otkriti roditelje. Za takav čin, pa i da je rođena beba mrtva, nema opravdanja – rekla je jedna mještanka.

Drugi susjed kaže da zbog zime slabije izlazi van pa ne zna tko je od mještanki u drugom stanju.

-Ne treba nikog osuđivati unaprijed, ali malo je reći da sam zaprepašten tom informacijom. Pa kakva osoba moraš biti da odbaciš bebu kao vreću smeća? Priča se u selu i da je možda netko od osoba u prolazu odgovoran za taj čin i da počinitelji nemaju veze s našim krajem – rekao je za Jutarnji list.

www.sjever.hr / jutarnji.hr
30.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.