Now Reading:
Usprkos hladnoći i jakom vjetru članice i članovi TK Marathon 95 očistili punu dionicu od 5 kilometara za nadolazeću utrku
Full Article 1 minutes read

Usprkos hladnoći i jakom vjetru članice i članovi TK Marathon 95 očistili punu dionicu od 5 kilometara za nadolazeću utrku

Šesto izdanje varaždinskog Zimskog polumaratona, s popratnim utrkama, Mrzli cener i Ledena petica, održat će se 29. siječnja na cesti od sportske dvorane Arene prema Aquacityju i Zoni Sjever.

Kako bi trkačicama i trkačima ponovo pružili vrhunski doživljaj, članice i članovi Trkačkog kluba Marathon 95 iz Varaždina, u okviru organizacije utrke, u subotu su proveli akciju čišćenja smeća uz cestu. Po hladnoći i jakom sjevernom vjetru očišćena je puna dionica od 5 kilometara uz cestu po kojoj se trče polumaraton i popratne utrke.

Vrijedni članovi kluba, smećem koje su pronašli uz cestu napunili su više od stotinu vreća, koje su, zajedno s otpadom koji nije stao u vreće, utovarene u kamione i propisno zbrinute. Akciju su pomogli Grad Varaždin i Čistoća koji su osigurali vreće i zaštitne rukavice te zbrinjavanje prikupljenog smeća.

Akcija čišćenja bila je prilika i za klupsko druženje uz kuhano vino, čaj i klipiće te posljednje dogovore oko organizacije Zimskog polumaratona iduće nedjelje.

Dosad je prijavljeno više od 470 trkačica i trkača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Sjeverne Makedonije.

www.sjever.hr
23.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.