Now Reading:
Kaos na hrvatskim cestama: zatvoren dio autoceste A1, za kamione nema slobodnog pravca prema moru, dijelovi Karlovačke županije bez struje…
Full Article 2 minutes read

Kaos na hrvatskim cestama: zatvoren dio autoceste A1, za kamione nema slobodnog pravca prema moru, dijelovi Karlovačke županije bez struje…

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i u ponedjeljak je na nekim dijelovima Hrvatske zatvoren promet za sva vozila. To se odnosi na autocestu A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadransku magistralu (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i Krčki most, donose 24sata.

Kako javlja HAK, za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji, Rijeci ili Istri i obrnuto nema slobodnog cestovnog pravca.

Samo za osobna vozila promet je dopušten autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, Jadranskom magistralom (DC8) između Senja i Karlobaga, riječkom obilaznicom (A7) Škurinje-Orehovica, državnom cestom Gospić-Karlobag (DC25), državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovačk (DC54) i Paškim mostom.

U većem dijelu unutrašnjosti, Lici i Gorskom kotaru otežano se vozi zbog snijega, a moguća je i poledica. Zimski su uvjeti na cestama u Gorskom kotaru, Lici, na sjeverozapadu Hrvatske, javlja HAK te upozorava vozače da ako je moguće odgode putovanje.

U priobalju puše bura s olujnim i orkanskim udarima, pa su u prekidu trajektne linije: Sućuraj – Drvenik, Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska, Stinica-Mišnjak, Sumartin-Makarska, Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik, Orebić-Dominče te katamaranske linije: Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Korčula-Hvar-Split, Pula-Zadar, Zadar-Molat-Brgulje-Zapuntel-Ist, Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Vis-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Ubli-Korčula-Dubrovnik, Dubrovnik-Šipan-Mljet.

Kako doznaje Radio Mrežnica, oko 1500 domaćinstava u Karlovačkoj županiji jutros je bez struje, a radi se o području Duge Rese i dugoreškog prstena, Vojniću te dijelovima Ozlja.

U Karlovcu je trenutno 20 centimetara snijega, a samo tijekom noći palo je 13 centimetara snijega.

Foto: screenshot 24sata.hr
www.sjever.hr / 24sata.hr / Radio Mrežnica
23.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.