Now Reading:
PREKRASNA GESTA Livaković obradovao malenog Franju, prvo dijete u Hrvatskoj s transplantiranim plućima: Veliki je on borac
Full Article 2 minutes read

PREKRASNA GESTA Livaković obradovao malenog Franju, prvo dijete u Hrvatskoj s transplantiranim plućima: Veliki je on borac

Vratar hrvatske reprezentacije i zagrebačkog Dinama, Dominik Livaković, posjetio je u utorak u KBC-u Zagreb jedanaestogodišnjeg Franju, prvo dijete u Hrvatskoj s transplantiranim plućima.

Dominik je malog Franju iznenadio u društvu team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije, Ive Olivari. Uz zdravlje, Franjo nije mogao poželjeti ljepši dar uoči 12. rođendana ovog četvrtka, a s Dominikom je proveo ugodno vrijeme, uglavnom razgovarajući o njegovim sjajnim obranama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, na kojem je Hrvatska osvojila povijesnu broncu.

-Drago mi je da sam uspio obradovati malog Franju i na taj mu način olakšati njegove bolničke dane. Veliki je borac i uvjeren sam da će uspjeti prebroditi sve nedaće s kojima se svakodnevno susreće. Svako dijete zaslužuje biti zdravo, nadam se da će Franjo i ubuduće biti naš vjerni navijač i da ćemo se sresti na jednoj od sljedećih utakmica reprezentacije – rekao je Dominik Livaković koji je Franji darovao i potpisao svoj reprezentativni dres, stoji na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

I djelatnici KBC-a Zagreb zahvalili su Hrvatskom nogometnom savezu na ovoj prekrasnoj gesti čime su njihovom malom pacijentu omogućili nezaboravan i poseban susret prepun emocija. Uz posjet prvog vratara reprezentacije, HNS je putem svoje stranice Franji uputio podršku za skoro ozdravljenje, kao i čestitke za rođendan, pa su u KBC-u Zagreb uvjereni da su kod njega osvojili zlatnu medalju.

Foto: FB Ana La Kruhak
www.sjever.hr / hns-cff.hr / FB Ana La Kruhak
17.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.