Now Reading:
Putem Instagrama od cure mladiću nudio seks za novac, pa mu postavio klopku – sada mu prijeti zatvor
Full Article 2 minutes read

Putem Instagrama od cure mladiću nudio seks za novac, pa mu postavio klopku – sada mu prijeti zatvor

Jedan bi mladić mogao dobiti višegodišnji zatvor nakon što se drugom mladiću javio s mobitela svoje 20-godišnje djevojke nudeći mu seks za novac.

Naime, policija je 21-godišnjeg Matiju i njegovu djevojku teretila da su muškarca putem djevojčina Tinder i Instagram profila namamili obećavši mu seks koji je trebao platiti 1200 kuna, no na kraju su odustali od kaznenog progona djevojke, piše Danica.hr.

Kako stoji u optužnici, 21-godišnjak je u travnju oko 13 sati u Zagrebu putem Instagrama svoje cure stupio u kontakt sa žrtvom predstavljajući se kao žensko te su se dogovorili da će se iste večeri naći i imati spolni odnos kojeg je žrtva pristala platiti 12000 kuna. Kada je muškarac došao na navedenu adresu, Matija mu je prišao s pištoljem u ruci, usmjerio ga prema njegovom trbuhu i zatražio novac.

Mladić mu je predao cjelokupni iznos novca kojeg je imao kod sebe, 1300 kuna. Matija mu je iz ruke istrgnuo i ružu koju je nosio djevojci, vukao ga za jaknu i tražio od njega da ode na bankomat, no mladić mu je pokazao da nema karticu. Nakon što je naišao slučajni prolaznik, Matija se udaljio s mjesta događaja s novcem i ružom, stoji u optužnici, piše portal Danica.hr.

Tijekom policijske istrage branio se šutnjom, no kod suca je sve priznao tvrdeći kako je tog dana uzeo mobitel od djevojke za vrijeme dok je ona spavala, te je putem njenog Tinder profila stupio u kontakt s mladićem.

Budući da nema dokaza o krivnji djevojke, Županijsko državno odvjetništvo obustavilo je istragu protiv nje, dok bi Matija, dokaže li mu se krivnja za razbojništvo, mogao dobiti višegodišnju zatvorsku kaznu.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr / danica.hr
17.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.