Now Reading:
Održana sjednica Predsjedništva HNS-a – Robert Šplajt: Nastavljamo kontinuitet razvojnih programa i projekata
Full Article 2 minutes read

Održana sjednica Predsjedništva HNS-a – Robert Šplajt: Nastavljamo kontinuitet razvojnih programa i projekata

Županijska organizacija HNS-a Krapinsko-zagorske županije održala je u Gornjoj Stubici prvu ovogodišnju sjednicu Predsjedništva na kojoj se uz članice i članove Predsjedništva okupio i znatan broj članova.

U cijelosti prenosimo njihovo priopćenje:

Uz aktualne nacionalne i lokalne političke teme, poseban naglasak stavljen je na planove i aktivnosti daljnjeg jačanja HNS-ovih podružnica.

-Nastavljamo kontinuitet razvojnih programa i projekata kojima ćemo podizati kvalitetu života i stvarati prilike za jačanje lokalnih sredina. Želimo da HNS-ove općine i gradovi budu primjeri dobre prakse na svim područjima. Podršku građana nastavit ćemo stjecati rezultatima tamo gdje smo u vlasti te dobrim radom i umjerenim politikama tamo gdje smo u oporbi – poručio je tom prilikom Robert Šplajt, predsjednik Županijske organizacije HNS-a KZŽ.

Da će i ova godina biti aktivna za članice i članove zagorskog HNS-a, potvrdio je i predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Jasmin Krizmanić.

-I u ovoj godini nastavljamo s čitavim nizom aktivnosti u našim podružnicama, kako bi i dalje jačali politike i vrijednosti HNS-a, ali prije svega doprinijeli razvoju i unaprjeđenju života u našim sredinama. Politikom rada i rezultata nastojat ćemo vrijednosti HNS-a ugrađivati u svakodnevni život, kao što HNS-ova rješenja ugrađujemo u brojne prijedloge zakona na nacionalnoj razini – poručio je Jasmin Krizmanić.

Sjednica Predsjedništva zaključena je s najavom konkretnih aktivnosti koje će se realizirati u narednom periodu.

sjever.hr
15.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.