Now Reading:
Klub mladih Ivanec krenuo s okupljanjem i traži članove – učlanite se i postanite kreatori zabavnog, kulturnog i sportskog sadržaja za mlade!
Full Article 2 minutes read

Klub mladih Ivanec krenuo s okupljanjem i traži članove – učlanite se i postanite kreatori zabavnog, kulturnog i sportskog sadržaja za mlade!

Klub mladih Ivanec počeo je s okupljanjem novih članova u 2023. godini. Svi mladi u dobi između 15 i 35 godina pozvani su da se pridruže Klubu mladih te da tako i sami postanu kreatori zabavnog, kulturnog i sportsko-rekreativnog života mlađe generacije.

Ujedno Klub mladih poziva sve dosadašnje članove, koji planiraju nastaviti sa svojim sudjelovanjem u aktivnostima kluba, da obnove svoje članstvo uplatom članarine.

Što sve obuhvaća volontiranje u Klubu mladih Ivanec?

Aktivni članovi Kluba sudjeluju u planiranju, pripremi i provedbi aktivnosti kao što su pub kvizovi, koncerti, putopisna predavanja, razmjene iskustava, Bajkovita čajanka, humanitarne akcije i suradnja. Osim navedenog, Klub aktivno sudjeluje u aktivnostima Grada Ivanca kao što su Ljeto u Ivancu i Advent u Planinarskom gradu.

No, što ako želite postati član KMI-a, ali se ipak ne pronalazite u navedenim aktivnostima?

KMI je uvijek otvoren za nove ideje pa poziva da se javite sa svojim prijedlozima.

Koliko vremena je potrebno izdvojiti za volontiranje?

Svaki član sudjeluje u aktivnostima ovisno o svojim mogućnostima i željama.

Koje pogodnosti donosi volontiranje u KMI?

Upis sati u volontersku knjižicu, umrežavanje, upoznavanje i druženje s mladima iz Ivanca i okolice, suradnju s drugim udrugama i sponzorima.

Kako se učlaniti u KMI?

Učlaniti se možete ispunjavanjem prijavnice na sljedećem linku: https://drive.google.com/file/d/1w7JR3LrJ3cCwFLtzewfZi4Gu5zeG4U7i/view?usp=sharing ili direktnom porukom na profil Kluba na Facebooku ili Instagramu.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, volonteri KMI uvijek su na raspolaganju i rado će vam na njih odgovoriti!

Iznosi članarine za 2023. godinu:

  • Učenici – 4 EUR
  • Studenti – 7 EUR
  • Ostali – 14 EUR

Članarina se može platiti putem online bankarstva ili ispunjavanjem opće uplatnice na račun Kluba: HR5523600001102732337.

sjever.hr/ivanec.hr
12.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.