Now Reading:
SREĆA U NESREĆI Podravski umirovljenik došao po 79.000 eura koje je osvojio na lotu: Veliko ništa donijelo mi je veliki dobitak!
Full Article 2 minutes read

SREĆA U NESREĆI Podravski umirovljenik došao po 79.000 eura koje je osvojio na lotu: Veliko ništa donijelo mi je veliki dobitak!

Sretni dobitnik iz okolice Križevaca još je jedan od igrača koji su u igri Sve ili ništa ne pogodivši nijedan broj osvojili glavni dobitak. Osvojio je 79.633,68 € (600.000,00 kn), a prošlog je tjedna stigao na blagajnu Hrvatske lutrije kako bi podignuo dobitak, prenosi index.hr

Igrač kaže kako uglavnom igra Loto 7, Loto 6 i Eurojackpot te je krajem prošle godine prvi put odlučio odigrati Sve ili ništa, a brojeve je odabrao slučajnim odabirom, odnosno uz opciju Quick Pick. 

-Moram priznati da sam bio prilično razočaran kad sam vidio da niti jedan broj nisam pogodio, no kao i svi dobitnici, više sam puta provjeravao listić, a potom i pravila igre te tada shvatio da sam zapravo osvojio Jackpot – rekao je nasmijani igrač i dodao: – Igrači su naučili da moraju bar neke brojeve pogoditi da bi osvojili dobitak, ali meni je veliko ništa donijelo veliki dobitak.

Iako za sada nema velikih planova za to što će s dobitkom, kao i brojni drugi dobitnici umirovljenici kaže kako osjeća neko olakšanje i sigurnost za buduće dane.

-Naravno da sam sretan jer sam nedavno otišao u mirovinu, pa mi je ovaj dobitak stigao u najbolje vrijeme – rekao je dobitnik uz poruku igračima da za dobitak nikad nije kasno.

Foto: arhiva

sjever.hr/index.hr
09.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.