Now Reading:
Značajna potpora – Grad Lepoglava osigurao više od 38 tisuća eura za uređenje grobne kuće
Full Article 50 second read

Značajna potpora – Grad Lepoglava osigurao više od 38 tisuća eura za uređenje grobne kuće

Grad Lepoglava osigurao je sredstva za najavljenu izgradnju nadstrešnice uz grobnu kuću i izgradnju konzolne nadstrešnice na groblju u Lepoglavi.

Riječ je o 291.767 kuna odnosno 38.724 eura koje je Grad Lepoglava osigurao na natječaju Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad za Tip operacije 7.4. – Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu. Intenzitet ostvarene potpore na natječaju je 100 posto od ukupno prihvatljivih troškova.

– Nastavljamo s dobrom praksom realizacije projekata uz financijska sredstva osigurana iz drugih izvora. Riječ je o značajnoj i dobrodošloj potpori kojom ćemo urediti grobnu kuću u Lepoglavi. Izgradnjom nadstrešnice i konzolne nadstrešnice od vremenskih ćemo neprilika zaštiti građane koji će doći na posljednje ispraćaje dragih im pokojnika – istaknuo je gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić dodavši da je, uz osigurana sredstva, spremna i sva potrebna dokumentacija za izgradnju navedenih nadstrešnica.

www.sjever.hr
05.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.