Now Reading:
TUGA NA MAKSIMIRU Dinamo ostaje bez najboljeg igrača – evo kuda odlazi “vatreni” Oršić
Full Article 2 minutes read

TUGA NA MAKSIMIRU Dinamo ostaje bez najboljeg igrača – evo kuda odlazi “vatreni” Oršić

Mislav Oršić, najbolji igrač zagrebačkog Dinama, doznaju 24sata, uskoro bi trebao postati novi igrač Southamptona, a navodno je već otputovao na liječnički pregled u Englesku.

Iako je Dinamo prije godinu dana odbio osam milijuna eura koje je za Oršića nudio Burnley premierligaš Southampton žestoko je zagrizao za najboljeg Dinamovog igrača, a pregovori su trajali danima. Odšteta za Oršića trebala bi iznositi oko šest milijuna eura.

Dinamu nije sila prodavati. Kasu su napunili s 25 milijuna eura od Lige prvaka pa mogu bez problema i dovesti neko jače ime. S obzirom na to koliko Oršić znači za momčad, logika nalaže da takvog igrača ne puštaš ni pod razno. U posljednjih pet godina postao je najbolji igrač i legenda kluba, njegovim odlaskom nastat će velika praznina, no željeli su mu se odužiti za sve što je dao za ‘modre’ i pustiti ga da ostvari svoje snove, pišu 24sata.

Budući da Oršić ima 30 godina ovo bi mu bio i posljednji vlak za odlazak u Ligu petice, no dvosjekli mač je činjenica da bi Southampton ove sezone mogao ispasti u Championship. Nakon 17 kola nalaze se na posljednjem mjestu s 12 bodova. Imaju tek tri pobjede, tri remija i 11 poraza, a tamo će ga dočekati i jedno poznato ime, povremeni hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car.

www.sjever.hr / 24sata.hr
05.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.