Now Reading:
POZNATA VIDOVNJAKINJA PREDVIĐA 2023. bit će natprosječno turbulentna – poskupljenja, ratovi, novi virus…
Full Article 3 minutes read

POZNATA VIDOVNJAKINJA PREDVIĐA 2023. bit će natprosječno turbulentna – poskupljenja, ratovi, novi virus…

Kantautorica, književnica i slikarica Vera Čudina, koja za sebe kaže da nije vidovnjakinja, nego mentalistica koja radi isključivo svojom glavom na principu svoje duhovne inteligencije, za Briefing je iznijela svoja predviđanja za novu 2023. godinu.

-Iduća godina neće biti turbulentna nego natprosječno turbulentna. Poklapaju se neke stvari iz budućnosti koje ćemo u idućoj godini nažalost morati proći i konzumirati takva iskušenja na kakva nismo pripremljeni i na kojima možemo jako pasti i ne izvući se nikada više – tvrdi Čudina.

Kazala je kako ona vidi sve što će se dogoditi u budućnosti, ali da mnogo toga prešuti zbog ljudi.
-U 2023. ćemo shvatiti da moramo upoznavati vlastito biće, ne trčati toliko za egzistencijalnim pogodnostima. Tko to promaši, mislim da će jako gorku pilulu popiti. Iduću godinu ću nazvati godinom u kojoj ležimo na intenzivnoj njezi, u induciranoj komi. Poskupljenja se nažalost neće smanjiti nego će se nastaviti. To je godina suđenja. Nevidljivi sudac kojeg ljudi ne primjećuju zbog vlastite sebičnosti, donijet će presudu. Poskupljenja će dosegnuti vrh. Glad će zaživjeti, ali ne u smislu da puzimo po podu ili jedemo bobice s drveća – kazala je Čudina.

Najavila je i propast mnogo velikih svjetskih kompanija koja se, tvrdi, neće moći zaustaviti, a istaknula je i da zbog uvođenja eura nećemo u Hrvatskoj bolje živjeti.

-Snaći ćemo se u tome, ali standard time nećemo podići. Mi jednostavno nismo takav mentalitet – kaže Čudina za Briefing.
Dodala je kako korona nije iza nas.
-I dalje će potrajati. Pojavit će se u drugom obliku. Pojavit će se novi virus i nove bolesti o kojima nemamo pojma – ističe Čudina pa odgovara na pitanje hoće li nakon ratne 2022. u Europi i svijetu iduće godine nastupiti mirnije vrijeme.
-Sigurno ne. Rat se u idućoj godini nastavlja. Ne prekida se. Neka primirja će biti, ali ja to neću ni nazvati primirjem. Međutim ratova će se još otvoriti. Ne bih rekla da će se u Europi otvarati nova krizna žarišta – istaknula je.

Najavljuje i zategnutije odnose između Plenkovića i Milanovića.
-Puno jače nego danas. Neke vladajuće strukture će se promijeniti, neki će otići iz politike. Sve stranke će doći u krizno stanje jer će biti dosta skandala vezanih uz vladajuću stranku, ali i ostale. Tako da nema mogućnosti da dođe do dobre vibracije – otkriva Čudina.

screenshot/jutarnji.hr
sjever.hr/jutarnji.hr
29.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.