Now Reading:
IPAK NIŠTA OD VATROMETA Zagrepčani će Novu godinu dočekati uz šarene konfete
Full Article 2 minutes read

IPAK NIŠTA OD VATROMETA Zagrepčani će Novu godinu dočekati uz šarene konfete

Na dočeku Nove godine u Gradu Zagrebu ipak neće biti vatrometa, piše Index. Naime, ranije je objavljeno kako je Zagreb odbio apel udruge za zaštitu životinja koja je tražila da se vatromet otkaže, no iz Grada sada javljaju kako su uspjeli pronaći način da se pridruže inicijativi niza gradova u Hrvatskoj.

-Grad Zagreb uspio je pronaći način da se pridruži inicijativi niza gradova u Hrvatskoj, uključujući Rijeku, Osijek, Pulu, Zabok, Rovinj, Opatiju, Poreč, Čazmu, Samobor i Labin, te kao i oni odustane od vatrometa za doček Nove godine u organizaciji Grada. Umjesto toga, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu sugrađani će u novu godinu ući uz šarene konfete, vizualne efekte, te bogati glazbeni program – pišu iz Grada Zagreba.

Iako je još prošli tjedan bilo rečeno kako će Grad organizirati doček uz novogodišnji vatromet budući da je javna nabava već provedena, kako su objasnili iz Grada, ipak su uspjeli pronaći drugo rješenje, zahvaljujući razumijevanju koje je ugovorena tvrtka pokazala.

-Podsjetimo, program za doček nove godine započinje na Trgu bana Josipa Jelačića 31. prosinca u 19h, sa zagrijavanjem uz DJ-a Kiki B. U 21.15 nastupit će mladi talenti hrvatske glazbe, neki od izvođača iz The Voice i A strane. Od 23h pa do iza ponoći nastupaju Pips, chips & videoclips, a nakon ponoći na pozornicu dolaze Nipplepeople – pišu u Gradu.

Također, gradonačelnik Tomislav Tomašević u novogodišnjoj će noći obići dežurne službe – sklonište za beskućnike, hitnu službu, vatrogasce, policiju, te sa sugrađanima dočekati Novu godinu na Trgu bana Jelačića.

www.sjever.hr / index.hr
29.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.