Now Reading:
Počelo glasanje za najljepši advent – Evo koji se gradovi i općine sjeverne Hrvatske bore za tu titulu i kako ih možete podržati
Full Article 2 minutes read

Počelo glasanje za najljepši advent – Evo koji se gradovi i općine sjeverne Hrvatske bore za tu titulu i kako ih možete podržati

Od danas počinje Izbor za najljepši advent u Hrvatskoj portala Gradonačelnik.hr, a koji se ove godine provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, a biraju se pobjednici u četiri kategorije – mali, srednji i veliki gradovi te općine. Glasati se može na Facebook stranici gradonačelnik.hr-a do 5. siječnja u podne.

U izboru sudjeluje 51 grad i 19 općina iz svih krajeva Hrvatske i svih županija. Titulu najljepšeg adventa u drugom izboru brane Osijek, koji je prošle godine trijumfirao među gradovima, te Općina Jasenice koja je odnijela pobjedu u kategoriji općina.

Ove godine Osijeku konkuriraju i za titulu najljepšeg adventa u velikim gradovima bore se Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar. U kategoriji srednjih gradova ‘bore se’ Kastav, Knin, Kutina, Labin, Našice, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Petrinja, Rovinj, Sinj, Slatina, Sveta Nedelja, Trogir i Vinkovci.

Za titulu najljepšeg adventa u kategoriji malih gradova natječu se, pak, Belišće, Cres, Crikvenica, Čabar, Čazma, Delnice, Hvar, Ilok, Komiža, Krk, Lepoglava, Novi Vinodolski, Opuzen, Otočac, Pleternica, Slunj, Trilj, Valpovo, Zlatar i Županja.

U utrci za naslov najljepšeg adventa u općinama su, pak, općine Baška, Bibinje, Čavle, Dubrava, Ernestinovo, Farkaševac, Jasenice, Kloštar Podravski, Kršan, Lekenik, Lovran, Mače, Marija Bistrica, Medulin, Motovun, Omišalj, Štrigova, Velika i Zlatar Bistrica.

Na Facebook stranici Gradonačelnik.hr objavljene su fotografije svih advenata – abecednim redom, po imenima gradova i općina. Za svog favorita možete glasati tako da lajkate objavu adventa/grada/općine. Broje se i priznaju samo lajkovi na objavu sa slikama grada/adventa na facebook stranici Gradonačelnik.hr, ne i na sheranim objavama.

www.sjever.hr
28.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.