Now Reading:
Načelnica Kočet primila srebrnu mladu karatisticu i njenu trenericu koje su u Donju Voću donijele medalju s Državnog natjecanja
Full Article 2 minutes read

Načelnica Kočet primila srebrnu mladu karatisticu i njenu trenericu koje su u Donju Voću donijele medalju s Državnog natjecanja

Klub Đakovo prošlog je vikenda bio domaćin Prvenstva Hrvatske u katama za mlađe kategorije i u borbama za mlađe i starije kadete s više od 650 prijavljenih natjecatelja.

Na natjecanju je nastupila i Lea Stolnik iz Donje Voće ispred KK Ivanec te osvojila srebrnu medalju u kategoriji djevojčica 7 godina.
Lea je do sada osvojila 5 zlatnih i dvije srebrene medalje na županijskim i međužupanijskim natjecanjima te prvu srebrnu na prvom nastupu na Državnom natjecanju.

Ovaj rezultat dokaz je odličnog rada tokom godine male karatistice i njene trenerice Petre Brlečić. Iako je zajedno s  borbašicom Enom Jakopec započela trenirati „pod budnim okom” višestruke prvakinje Hrvatske Petrom Brlečić tek početkom ove godine, s obzirom kakve su do sada uspjehe ostvarile, može se samo reći bravo cure!

U Donjoj Voći iznimno su ponosni na ovaj uspjeh i pozitivnu sliku koju mladi šalju svojim uspjesima i kontinuiranim radom. Međutim, priča o uspjehu mladih karatistica Općine tu ne staje, ona kontinuirano traje posljednjih godina, ali i seže u daleku prošlost. Petra Brlečić, i ovogodišnja dobitnica Plakete Općine Donja Voća za posebna sportska postignuća i sudjelovanje na studentskom Svjetskom prvenstvu u karateu. Osvajačica je međunarodnih medalja (ove godine su to bila Postojna open – dva zlata (seniorke -68 i seniorke otvorena kategorija, Međimurje open srebro, Zagreb karate kup bronca), županijska i državna prvakinja u katama te 7. mjesto na svjetskom studentskom.

Trenerica Petra navodi kako su za ostvarene rezultate zaduženi cijeli tim KK Ivanec, Dubravko Ferek (predsjednik kluba), Damir Križek i Davor Dubovečak, a prvenstveno trener Tihomor Šavorić (jedan od osnivača kluba) koji je zadnjih mjesec dana „pritiskao“ kataše glede pripreme za državno prvenstvo.

www.sjever.hr
27.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.