Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Danas možda vidimo i malo sunca, bolje vijesti i za meteoropate
Full Article 1 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA Danas možda vidimo i malo sunca, bolje vijesti i za meteoropate

Jučerašnji je dan bio baš pravi jesenski – oblačan, tmuran, kišovit, a uz sve to mnogima je, posebice meteoropatima, smetala južina. no izgleda da ide na bolje, barem malo!

Prema prognozi DHMZ-a, danas će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Povremena kiša u većini predjela u noći, danju uglavnom u Dalmaciji, a prijepodne i na istoku. Na Jadranu i uz njega lokalno može biti izraženijih pljuskova. U unutrašnjosti mjestimice magla.

Vjetar na kopnu slab. Puhat će umjereno jugo, na sjevernom Jadranu i sjeverozapadnjak.

Jutarnja temperatura zraka od 1 do 5, na Jadranu između 9 i 13. Najviša dnevna od 6 do 11, na Jadranu između 13 i 17 °C.

Biometeorološka prognoza

Na južnom Jadranu će se zadržati razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike, slične kao prethodnog dana. Stoga i dalje upozoravamo meteoropate na moguć umor, glavobolju te slabiju koncentraciju i slabiji radni učinak. Kronični bolesnici će i dalje teže podnositi svoje bolesti.
U nizinskoj unutrašnjosti će južina slabjeti, a u cijeloj unutrašnjosti će razvedravanje u drugom dijelu dana pozitivno djelovati na raspoloženje. Biometeorološke prilike će se uglavnom poboljšati u odnosu na prijašnji dan.

sjever.hr/meteo.hr
06.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.