Now Reading:
Bolt odlazi i iz Čakovca – nema više zelenih e-romobila, a ovo je razlog
Full Article 1 minutes read

Bolt odlazi i iz Čakovca – nema više zelenih e-romobila, a ovo je razlog

Iz tvrtke Bolt, 5. prosinca 2022. godine, službeno su obavijestili Grad Čakovec kako su obustavili provođenje Pilot projekta uvođenja usluge iznajmljivanja električnih romobila temeljem Sporazuma od 3. svibnja.

Tvrtka Bolt je s posljednjim danom mjeseca studenoga tako uklonila električne romobile i onemogućila korištenje usluge na području Grada Čakovca. Kako je objasnio Ivan Begović, direktor za mikromobilnost Bolta za Hrvatsku i Sloveniju, zbog globalne situacije i novonastalih okolnosti u smislu troškova, kao i zbog nadolazećeg zimskog perioda, primorani su obustaviti pružanje usluge najma e-romobila u nekoliko gradova, među kojima je i Čakovec.

Tim je putem ujedno zahvalio na podršci Grada Čakovca u uspješnom provođenju Pilot projekta i partnerskom odnosu tijekom implementacije održivog načina prijevoza temeljenog na uslugama mikromobilnosti s ciljem zaštite okoliša i poboljšanja kvalitete zraka.

Begović je istaknuo vjeru da će se u skoroj budućnosti stvoriti odgovarajući uvjeti u kojima će ponovno, kroz partnerski odnos, pokrenuti uslugu iznajmljivanja električnih romobila u Čakovcu.

sjever.hr/cakovec.hr
05.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.