Now Reading:
Pijani vozači na koprivničko-križevačkom području pošteno nadrapali – njih nekoliko morat će platiti kazne od čak 85 tisuća kuna, a to nije sve!
Full Article 2 minutes read

Pijani vozači na koprivničko-križevačkom području pošteno nadrapali – njih nekoliko morat će platiti kazne od čak 85 tisuća kuna, a to nije sve!

U petak je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 33-godišnji vozač koji je u 00.15 sati, u Subotici Podravskoj upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita, za vrijeme dok mu je donijeto rješenje o ukidanju i oduzimanju vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola od 1,93 promila.

Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.

U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen novčanom kaznom od 31.000 kuna, dok je vozilo vraćeno vlasniku.

Na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je i 52-godišnji vozač koji je u četvrtak, 1. prosinca u 20.40 sati, u Koprivnici u Ulici Stari Brežanec upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,64 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 3500 kuna,  kaznom zatvora od 10 dana uvjetno na devet mjeseci i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.

Također, doveden je 30-godišnji vozač koji je u četvrtak, 1. prosinca u 22.25 sati, u Koprivnici u Ulici Frana Galovića upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,76 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 30.000 kuna.  

Nadalje, doveden je 35-godišnji vozač koji je u petak, 2. prosinca u 00.05 sati u Kunovec Bregu upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,83 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 21.000 kuna.  

sjever.hr
03.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.