Now Reading:
SVAKA ČAST: U novoj humanitarnoj akciji Koprivničani za najpotrebitije sugrađane prikupili hrpu prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština
Full Article 50 second read

SVAKA ČAST: U novoj humanitarnoj akciji Koprivničani za najpotrebitije sugrađane prikupili hrpu prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština

U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupljeno je 160 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 36 higijenskih potrepština.

Volonterke su kupcima dijelile letke s popisom potrebnih artikala te preuzimale tjesteninu, brašno, sol, šećer, različite konzerve i druge donacije, a iz koprivničkog Crvenog križa zahvaljuju svima koji su pomogli.

-Ako niste stigli ostaviti neki prehrambeni ili higijenski proizvod u kolicima naših volonterki, a želite pomoći potrebitim sugrađanima, donacije možete donijeti u koprivnički Crveni križ u Ulici braće Radića 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Želite li pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465. Naravno, pomoći možete i volontiranjem, javite nam se – poručuju iz Crvenog križa.

Među volonterkama i ovaj su put bile umirovljenice uključene u projekt Volonter penzioner koji je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1,9 milijuna kuna.

www.sjever.hr / hck-koprivnica.hr
28.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.