Now Reading:
Advent u općini Budinščina 2022. – “Dođite i doživite ugođaj božićnih blagdana u veselom raspoloženju”
Full Article 1 minutes read

Advent u općini Budinščina 2022. – “Dođite i doživite ugođaj božićnih blagdana u veselom raspoloženju”

Pred nama je vrijeme Došašća, za mnoge najljepše doba u godini, a mještani općine Budinščina imat će priliku i ove godine uživati u brojnim događanjima uoči božićnih blagdana. Naime, ovogodišnji bogat program “Adventa u općini Budinščina 2022.” koji je započeo ove srijede likovnom radionicom za one najmlađe, trajat će sve do 17. prosinca.

Pogram se nastavlja danas Svetom misom povodom obilježavanja dana sv. Cecilije nakon koje će uslijediti koncert na kojem nastupaju Tamburaški orkestar i mješoviti pjevački zbor GD “Franjo Dugan” Budinščina, ŽVS “Kušlec” Konjščina, Zbor mladih “Beate” i crkveni zborovi zlatarsko – belečkog dekanata u kapeli Sv. Josipa radnika u Budinščini.

Od sljedećeg tjedna mještane i posjetitelje očekuje radost druženja uz glazbu i brojne božićne radionice, a posebno će biti zadovoljni oni najmlađi koje će posjetiti i Sveti Nikola.

Dođite i doživite ugođaj božićnih blagdana u veselom raspoloženju te uživajte u programu za djecu i odrasle – poručuju iz Općine Budinščina.

Detaljan raspored događanja povodom ovogodišnjeg Adventa donosimo u nastavku:

www.sjever.hr
26.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.