Now Reading:
Bosilj odgovorio Čehoku: Nevjerojatno je tko je godinama bio na čelu Grada
Full Article 2 minutes read

Bosilj odgovorio Čehoku: Nevjerojatno je tko je godinama bio na čelu Grada

Nakon što je Nezavisna lista Ivana Čehoka, uoči nadolazeće sjednice Gradskog vijeća Grada Varaždina, optužila gradonačelnika Nevena Bosilja za prodaju čestice iza POS-ovog naselja u Koblenzovoj ulici bez javnog natječaja što, prema njihovim riječima, nijedan gradonačelnik u povijesti Hrvatske nije učinio, na naš se upit oglasio i sam Bosilj koji je poručio kako Čehok opet iznosi neistine.

Kako kaže Bosilj, Grad Varaždin nije ugovorom o nagodbi prodao nekretninu koja je javno dobro kao što tvrde Čehokovci, budući da čestica o kojoj je riječ još uvijek ne postoji, već će nastati u budućnosti i to provedbom parcelacionog elaborata. Tada će se, objašnjava Bosilj, iz danas postojeće čestice 17829 površine 1543 kvadrata izdvojiti dio u površini od 257 kvadrata koji ne predstavlja put. Taj će dio nositi novu oznaku čestice 17829/1.

-Dakle, put i javno dobro ostaje put u površini i naravi kakav on doista i jeste, ali se iz predmetne čestice izdvaja dio nekretnine koja ne predstavlja ni put ni cestu slijedom čega je vidljivo da Ivan Čehok, kao i obično iznosi neistine. Nevjerojatno je tko je godinama bio na čelu Grada Varaždina – poručuje Bosilj.

Prije donošenja odluke o odobrenju ugovora o nagodbi Gradsko je vijeće na uvid dobilo sve elaborate predložene parcelacije te će se, tek kada parcelacija bude provedena i odobrena po svim nadležnim tijelima, vidjeti kako čkbr.17829/1 ne predstavlja javno dobro.

tklopotan / www.sjever.hr
22.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.