Now Reading:
S igračem manje, Varaždin pokleknuo pred gostujućom Rijekom
Full Article 2 minutes read

S igračem manje, Varaždin pokleknuo pred gostujućom Rijekom

Varaždin je danas, u sklopu 16. kola SuperSport HNL, na svom stadionu ugostio Rijeku koja se kući vraća sa sva tri boda.

Varaždin igra dobar nogomet, a ni Rijeka, iako je uoči današnjeg susreta bila na začelju tablice, ne zaostaje.

Bila je to doista lijepa, napeta utakmica u Varaždinu, a prilike su se na objema stranama redale gotovo iz minute u minutu i tko zna kakav bi bio ishod da Lamine Ba u 45. minuti susreta nije zaradio izravan crveni karton! Bio je to veliki šok, kako za igrače Varaždina, tako i za publiku i velika briga za trenera Varaždinaca Marija Kovačevića.

Na samom početku drugog poluvremena u koje je Varaždin ušao s desetoricom igrača, Frigan je zabio gol za Rijeku. Bilo je to u 47. minuti susreta, a svega nekoliko minuta kasnije odličnu je šansu za Varaždin imao Brodić koji je za svega nekoliko centimetara promašio gol, a lopta je završila u korneru.

Iako se Varaždinci nisu predavali do samoga kraja, Selahi je u 85. minuti zabio novi gol za goste, a u posljednjoj minuti utakmice još jedan šok za domaćine – Grgić zabija za konačnih 0:3.

Brojni napadi na suparničke golove, mnoštvo prilika, dosta i promašaja – sve u svemu, odlična tekma. Da je više takvih, i publike bi na hrvatskim stadionima jamačno bilo mnogo više.

a.kučić/sjever.hr
06.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.