Now Reading:
Nakon što mu je pozlilo od „mlakih gemišta”, 80-godišnjak napao Hitnu nazivajući ih ustašama
Full Article 2 minutes read

Nakon što mu je pozlilo od „mlakih gemišta”, 80-godišnjak napao Hitnu nazivajući ih ustašama

Nakon što mu je pozlilo na lokalnoj zabavi, vjerojatno od, kako kaže, „mlakih gemišta”, 80-godišnjak je napao ekipu Hitne pomoći koja mu je došla u pomoć nazivajući ih ustašama, piše Danica.hr.

Do nemilog događaja došlo je kraj Karlovca u večernjim satima potkraj srpnja ove godine. Hitna je dobila poziv za intervenciju te su dolaskom zatekli muškarca bez svijesti na oko pet metara od šatora u kojem je bila fešta, a oko njega bilo je 10-ak osoba.

Budući da mu je puls bio slab, odmah su ga stavili na nosila i unijeli u kombi Hitne pomoći gdje su mu “napravili obradu, a s obzirom da je osoba i dalja bila u polusvjesnom stanju, dali su mu terapiju kisikom i glukozom te je isti za nekih par minuta došao svijesti”. No, prema riječima medicinskog tehničara, čim je muškarac došao svijesti počeo je agresivno mahati rukama, psovati, nazivati ih ustašama i prijetiti.

Prema optužnici kojom tužitelji za čovjeka traže osam mjeseci uvjetnog zatvora, on je “medicinskog tehničara rukom udario u desnu stranu lica i prouzročio mu natučenje lica, a drugog tehničara desnom nogom udario u glavu uslijed čega je isti zadobio natučenje nosa i ogrebotinu donje usne”.

-Morali smo pozvati policiju te se zbog svoje sigurnosti, s obzirom da se ispred vozila nalazilo desetak osoba koje su očito željele ući u kombi, udaljiti vozilom oko pet minuta od mjesta događaja, gdje smo i dočekali policajce – rekao je drugi medicinski tehničar.

80-godišnjak se pak ne sjeća da mu je pozlilo, već samo da ga je netko pitao je li cijepljen protiv korone.

-Sjećam se da i sam bio na Križu gdje je bilo puno ljudi i nešto se slavilo. Popio sam dva ili tri, četiri gemišta koji su bili jako mlaki pa mi je zato pozlilo – kaže muškarac i dodaje da, ako je istina ovo što se navodi u optužnici, stidi se samog sebe.

www.sjever.hr / danica.hr
16.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.