Now Reading:
Zagrepčani, pripremite se: kreću radovi na jednoj od najprometnijih ulica u zapadnom dijelu grada
Full Article 2 minutes read

Zagrepčani, pripremite se: kreću radovi na jednoj od najprometnijih ulica u zapadnom dijelu grada

Ovog četvrtka kreću radovi na jednoj od najprometnijih ulica u zapadnom dijelu Zagreba vrijedni preko 5 milijuna kuna, obavijestili su iz Grada.

Naime, od četvrtka od 9 sati, pa sve do utorka, 1. studenog do 4 sata asfaltirat će se istočni kolnik Ulice V. Škorpika na dijelu od kružnog toka kod trgovačkog centra King Cross do ulice K. Golika / Kovinske. Na dionici će na snazi biti privremena regulacija prometa.

Prilikom izvođenja radova, na dijelu od kružnog toka kod trgovačkog centra King Cross (od pješačkog prijelaza) do ulice O. Miletića, radovi će zauzeti jedan prometni trak, a promet će se odvijati po slobodnom dijelu kolnika. Na dijelu od ulice O. Miletića do ulice K. Golika promet će se preusmjeriti na zapadni kolnik gdje će biti uspostavljen dvosmjeran promet.

U zoni raskrižja Ul. V. Škorpika / Kovinska / K. Golika bit će onemogućeno kretanje vozila u smjeru istok-zapad i obratno te u smjeru istok-jug i smjeru zapad-sjever.

Promet kamionima u smjeru od juga prema sjeveru bit će preusmjeren na Priobalnu cestu, dok će se od sjevera prema jugu odvijati bez ograničenja.

Radove izvodi Zagrebački holding d.o.o., podružnica Zagrebačke ceste, a njihova ukupna vrijednost je 5 milijuna kuna. Iz Grada mole sve vozače da se pridržavaju privremene prometne regulacije.

www.sjever.hr / FB Grad Zagreb
12.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.