Now Reading:
EVO KAKO NAS ‘DERU’ U poznatom supermarketu zaboravili na etikete pa ih Hrvat raskrinkao – razlika u cijeni je DVOSTRUKA!!
Full Article 2 minutes read

EVO KAKO NAS ‘DERU’ U poznatom supermarketu zaboravili na etikete pa ih Hrvat raskrinkao – razlika u cijeni je DVOSTRUKA!!

Na hrvatskom Redditu osvanuo je post pod nazivom “Varaždin, marža sto posto” u kojem se autor požalio da je sir u Italiji duplo jeftiniji nego u jednoj trgovini u Hrvatskoj. On je to saznao sasvim slučajno jer su s artikla zaboravili maknuti originalne etikete, prenosi net.hr.

-Zaboravili su maknuti originalne etikete s grana padana, a naše deklaracije nisu niti polijepili gore, na svim paketima je samo originalna talijanska deklaracija, doslovno duplo jeftinija nego naša – istaknuo je reditor te dodao:

-Pitao sam tetu nek mi provjeri cijenu… Došla je sa skenerom, skenirala originalnu talijansku deklaraciju gdje piše 1 kg/10 eura i veli 150 kuna… Rekao sam joj ‘A što je ovo gore?’. Ona mi odgovorila ‘Ah… Zaboravila je kolegica maknuti, to je njen odjel’. Rekao sam: ‘Znam da nije do vas kaj tu radite ali sad bar vidimo i za koliko nas pljačkate”.

Na Redditu se nanizalo mnoštvo komentara nezadovoljnih građana Hrvatske koji su trgovce optužili za pohlepu.

-A dok sam prije par tjedana rekao da nas pljačkaju i dižu cijene zbog pohlepe, a ne zbog inflacije, onda sam naišao na neistomišljenike… Ne je** njih ni cijena transporta, ni struje, ni ničega, je** ih samo pohlepa”, napisao je jedan frustrirani reditor, a drugi se nadovezao:

-Ma kako ne, pa očigledno je cijena prijevoza tog sira do Hrvatske deset eura, ak ne i više. Siročeki su možda čak i na gubitku da tebi omoguće taj sir…”

Jedan od reditora istaknuo je da su cijene u Hrvatskoj duplo veće nego u Irskoj.

-Društvo iz Hrvatske bilo nedavno do nas u Irskoj na tjedan dana, kažu cijene u Hrvatskoj čak i duple za neke artikle. Svaki dan smo jeli odreske tri puta kvalitetnije od svake teletine u Hrvatskoj, za jeftinije pare.”

Foto: Screenshoot/Reddit

sjever.hr/net.hr
28.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.