Now Reading:
Bliži se 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, očekuje se tristotinjak izlagača! Evo detalja
Full Article 50 second read

Bliži se 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, očekuje se tristotinjak izlagača! Evo detalja

24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održava se u Križevcima od 11. do 13. studenog 2022. godine u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada.

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama. Očekuje se nastup oko 300 izlagača uključujući i inozemne izlagače.

Za informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.

Detaljnije provjerite u obrascima ovdje.

sjever.hr/pora.com.hr
28.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.