Now Reading:
Općina Gornja Stubica sufinancira školsku kuhinju svojim osnovcima
Full Article 2 minutes read

Općina Gornja Stubica sufinancira školsku kuhinju svojim osnovcima

Općina Gornja Stubica će u školskoj godini 2022./2023., u vremenskom periodu od 01. 10. 2022. do 21. lipnja 2023. godine sufinancirati školsku kuhinju za djecu polaznike osnovne škole koja imaju prebivalište na područja Općine Gornja Stubica.

Pravo na sufinanciranje školske kuhinje u punom iznosu cijene koštanja ostvaruje roditelj ili staratelj:
– koji je korisnik nekog ili nekih prava u sustavu socijalne skrbi, putem Centra za socijalnu skrb
– koji ima troje ili više djece na redovnom školovanju (osnovna, srednja škola ili fakultet) i to za svu djecu polaznike osnovne škole.

Pravo na sufinanciranje školske kuhinje u iznosu od 50% od mjesečne cijene koštanja ostvaruje roditelj odnosno staratelj čiji prihod po članu domaćinstva ne iznosi više od 2.000,00 kn mjesečno, za mjesec prije podnošenja zahtjeva, te samohrani roditelj.

Zahtjev za sufinanciranje školske kuhinje podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica, Trg sv. Juraja 2. Uz zahtjev podnositelj je dužan priložiti dokaze o broju članova obiteljskog kućanstva, dokaze o prebivalištu na području općine Gornja Stubica, dokaze o prihodima za mjesec prije podnošenja zahtjeva, te dokaze o redovitom polaženju srednje škole i fakulteta (izjava o broju članova kućanstva, status članova kućanstva, preslika osobne iskaznice, uvjerenje o prebivalištu, potvrde o plaći, mirovini, prihod od imovine i dr.).

Detaljnije ovdje.

www.sjever.hr/gornjastubica.hr
26.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.