Now Reading:
UŽAS U SIKIREVCIMA Župnik seksualno uznemiravao i zadovoljavao župljanke, ali to mu nisu jedina nedjela – evo što je sve radio
Full Article 2 minutes read

UŽAS U SIKIREVCIMA Župnik seksualno uznemiravao i zadovoljavao župljanke, ali to mu nisu jedina nedjela – evo što je sve radio

Stjepan Šumanovac. župnik u Sikirevcima, seksualno je flertovao, i još tko zna što radio, s više svojih župljanki, razmjenjivao seksualne poruke, nalazio se s njima, objavio je portal Brodska stvarnost, a sad su stigli i drugi detalji vezani uz njegova nedjela.

Situacija je eskalirala kada je sikirevački poduzetnik (47) javno na svojem Facebook profilu objelodanio kakve je poruke župnik razmjenjivao s njegovom suprugom (44)., a saga je sad nastavljena.

Naime, u redakciju Brodske stvarnosti stigli su mnogi drugi detalji u svezi nedjela koje je župnik činio u župi Sikirevci kroz protekle godine.

Već samim početkom preuzimanja župe u Sikirevcima župnik Šumanovac je od župnog ekonoma zadužio na računu župe 96.000,00 kuna i 2.500,00 eura, novac koji je ubrzo misteriozno nestao. Za, na primjer župnu kuhinju koju je prikazao mještanima da je platio 50.000,00 kuna, a stvarna cijena je bila oko 12.000,00 kuna.

Da bi mogao činiti takve stvara, odmah nakon što je preuzeo župu je raspustio Ekonomsko vijeće, nakon određenog vremena je imenovao novo (njemu podobno) koje se praktički nije sastajalo dugi niz godina (8), te je upitno tko je uopće potpisivao financijska izvješća župe, a i sam nerealni proračun koji je napuhao na nevjerojatnih 536.000,00 kuna, kako bi unutar njega mogao prikazivati nerealne troškove, piše novinar Ivica Janković.

sjever.hr
25.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.