Now Reading:
U Općini Lobor uskoro bi mogla niknuti POS-ova zgrada: Mladi, odazovite se – ovisi o vama!
Full Article 2 minutes read

U Općini Lobor uskoro bi mogla niknuti POS-ova zgrada: Mladi, odazovite se – ovisi o vama!

Nakon što su izgrađene u brojnim općinama i gradovima, POS-ova zgrada uskoro bi mogla niknuti i u Općini Lobor. To, naime, ovisi o mladima s područja Lobora koji uključivanjem u anketu mogu izraziti svoje mišljenje i zainteresiranost oko kupnje stana u POS-ovoj zgradi.

Načelnica Lobora Ljubica Jembrih zbog toga je pozvala sve mlade koji su zainteresirani za rješavanje njihovog stambenog pitanja, po puno povoljnijim uvjetima od tržišnih da ispune anketu i time Općini daju uvid u stvarno stanje potreba i zainteresiranosti.

-Znamo da se mladi u Hrvatskoj danas sve kasnije osamostaljuju i odlučuju na kupnju vlastite nekretnine, prvenstveno zbog sve većih tržišnih cijena. Zbog toga je poticajna stanogradnja odlična prilika za mlade s područja Lobora koji bi do svoje prve nekretnine mogli doći po puno povoljnijim uvjetima. Inače, i Općina Lobor ove je godine po prvi puta uvela novu demografsku mjeru – bespovratne potpore za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji što će im, uz potencijalnu izgradnju POS-ove zgrade, sasvim sigurno biti vjetar u leđa pri donošenju ove velike životne odluke – rekla je načelnica Jembrih.

Anketni upitnik bit će obavljen na službenim web stranicama Općine Lobor, a moguće ga je ispuniti do 30. studenog ove godine.

-Pozivam sve zainteresirane mlade obitelji da se ispune anketni upitnik. Mladima želimo omogućiti što bolje i kvalitetnije uvjete za život, a izgradnja nove POS-ove zgrade sasvim bi im sigurno bila dodatni poticaj za ostanak i izgradnju svog daljnjeg života ovdje u Loboru – zaključila je Jembrih.

sjever.hr
23.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.