Now Reading:
Drama u Vrapču, pas napao djecu ispred škole, najgore prošao prvašić – “Ležao je krvav nasred ceste”
Full Article 2 minutes read

Drama u Vrapču, pas napao djecu ispred škole, najgore prošao prvašić – “Ležao je krvav nasred ceste”

Zagrebačka policija za 24sata potvrdila je incident koji se dogodio u Gornjem Vrapču u petak ujutro. Kako su im ispričali čitatelji, pas je napao djecu ispred osnovne škole, a najgore je prošao prvašić kojeg je pas izgrizao po tijelu.

– Nije mu prvi put da napada ljude. Vlasnik je upozoren više puta, ali ne reagira – ispričao je za 24 sata čitatelj i dodao kako je pas napao i curicu. Policija nam je potvrdila da su dobili dojavu o napadu te utvrđuju sve okolnosti.

Sve je potvrdila i ravnateljice osnovne škole, koja je rekla kako je sve bilo izvan dvorišta škole i kako surađuju s policijom.

Prema izjavama čitatelja 24 sata, ovo nije prvi napad ovog psa te je vlasnik više puta upozoren.

-Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u auto i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema doma valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga… – ispričao nam je za 24sata svjedok napada.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr / www.24sata.hr
23.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.