Now Reading:
Svjetski je dan prve pomoći – Cividini: Veliko hvala svim nesebičnim ljudima koji su nam uvijek blizu, bezuvjetno na raspolaganju, brinu o nama i spašavaju živote
Full Article 2 minutes read

Svjetski je dan prve pomoći – Cividini: Veliko hvala svim nesebičnim ljudima koji su nam uvijek blizu, bezuvjetno na raspolaganju, brinu o nama i spašavaju živote

Obilježavanje Svjetskog dana prve pomoći druge subote u rujnu prilika je za isticanje važnosti prve pomoći na globalnoj razini kao humanog čina.

Uključivanjem šire javnosti utječe se na promjene u razmišljanju o značaju prve pomoći u svakodnevnom životu. Obilježavanje Svjetskog dana prve pomoći zajednička je akcija svih društava HCK. Tim povodom organiziraju se različite aktivnosti s ciljem popularizacije prve pomoći i ukazivanja na važnost pravodobne i na pravilan način pružene prve pomoći.

Na one koji su nam itekako važni nije danas zaboravila ni čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini koja je na društvenoj mreži napisala:

-Ovaj važan dan obilježava se svake godine, druge subote u rujnu. Prilika je to u prvom redu da uputimo veliko hvala svim onim nesebičnim ljudima koji su nam uvijek blizu, bezuvjetno na raspolaganju, brinu o nama i spašavaju živote.

Pritom su i najbolji učitelji koji nam prenose svoje znanje, jer posjedovanje vještina pomaže pri stvaranju sigurnijih i zdravijih zajednica.

Od srca hvala GDCK Čakovec Hrvatski Crveni križ/Croatian Red Cross koji su i u Čakovcu održali akciju uz svoj dan. Kako spasiti život učili su naše građane uz podršku vrijednih učenika Srednja škola Čakovec

sjever.hr/fb-lj.cividini
10.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.