Now Reading:
Veliko slavlje ljubavi – Čak 84 međimurska bračna para zajedno proslavila 50 i 60 godina braka!
Full Article 1 minutes read

Veliko slavlje ljubavi – Čak 84 međimurska bračna para zajedno proslavila 50 i 60 godina braka!

U Međimurskoj županiji, točnije u Mačkovcu održano je veliko slavlje ljubavi – čak 84 bračna para proslavila su 50, 60 i više od 60 godina zajedničkog bračnog života. Tradicionalni je to susret bračnih parova koji već nekoliko godina organizira Matica umirovljenika Međimurske županije.

Ljubav, uzajamno poštovanje, strpljenje i razumijevanje samo su neke od vrijednosti i vrlina čiji su značaj istaknuli slavljenici, koji su se ponovno prisjetili svih lijepih i sretnih uspomena, posebice dana vjenčanja.

– Dragi slavljenici, svatko od vas najbolje zna koliko zajedničkog truda i odricanja je kroz vaše životno razdoblje trebalo uložiti da bi postigli to što ste postigli. Izgradili ste zajednički život, domove, odgojili djecu, a mnogi od vas sada uživaju u unučadi – naglasila je predsjednica MUMŽ Nada Lovrec poželjevši im još mnogo godina zajedničkog, zdravog i sretnog života.

Slavljenicima je čestitao i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je zahvalio Matici što i dalje potiče ovakva druženja te je dodao da se rijetko koja županija može pohvaliti činjenicom da čak 84 parova zajedno slavi godišnjice braka.

www.sjever.hr
09.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.