Now Reading:
Uskoro počinju 52. Varaždinske barokne večeri – bruse se zadnji detalji
Full Article 50 second read

Uskoro počinju 52. Varaždinske barokne večeri – bruse se zadnji detalji

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici održao zadnji radni sastanak prije početka 52. Varaždinskih baroknih večeri s organizatorima festivala, ravnateljem Varaždinskih baroknih večeri Davorom Bobićem, ravnateljem Koncertnog ureda Raymondom Rojnikom i voditeljem projekata Matkom Topićem.

Organizatori, kao i gradonačelnik, zadovoljni su dosadašnjim tijekom priprema, a na sastanku su definirani zadnji detalji festivala kojem je ovogodišnja zemlja partner Irska.

Na samom svečanom otvorenju, uz mnoštvo uzvanika bit će organizirani bogati glavni i popratni programi, a sljedeći tjedan promocija programa festivala bit će održana i u Beču.

Ukupni ovogodišnji proračun Varaždinskih baroknih večeri je 1.985.000,00 kuna, a financijski ga podupiru Ministarstvo kulture, Grad Varaždin, Varaždinska županija, Hrvatska turistička zajednica, sponzori, donatori i Klub mecena VBV. Manifestacija će se održati od 23. rujna do 9. listopada 2022. godine u Varaždinu te još 15 drugih gradova i mjesta u šest hrvatskih županija.

www.sjever.hr
06.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.