Now Reading:
Preloška Marina ovog je vikenda top destinacija – uz Festival balona okušajte se u zabavnim sportovima na vodi
Full Article 1 minutes read

Preloška Marina ovog je vikenda top destinacija – uz Festival balona okušajte se u zabavnim sportovima na vodi

Festival balona na vrući zrak, koji se na preloškoj Marini održava od petka do nedjelje upotpunit će popularna manifestacija Dani otvorenih vrata sportova na vodi.

Uz stručni nadzor i upute instruktora, posjetitelji će se u nedjelju od 13 do 18 sati besplatno moći okušati u vožnji kajakom, čamcem za rafting, kanuom ili pak SUP-om. Osim dobrog raspoloženja trebat će vam i odjeća primjerena za sportove na vodi te ručnici.

Ova hvalevrijedna manifestacija koja se održava pod pokroviteljstvom Međimurske županije i u organizaciji Grada Preloga, Turističke zajednice Grada Preloga, Marine Prelog te Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije jedinstvena je u Međimurju, a započela je prošle godine u ljetnim mjesecima.

Cilj je promovirati zdrav način života, kretanje i sportove na vodi, ali i neiskorištene turističke i rekreativne potencijale na Dravi te time potvrditi titulu Međimurje – Europska regija sporta 2022. Dane otvorenih vrata provodit će članovi Udruge sportske rekreacije Croatian Outdoors Oporovec i Društvo sportske rekreacije ČAKI Čakovec.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / prelog.hr
03.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.