Now Reading:
NASTAVLJA SE NESTABILNO VRIJEME Pljuskovi, grmljavina i vjetar poremetit će nedjeljne planove mnogima
Full Article 1 minutes read

NASTAVLJA SE NESTABILNO VRIJEME Pljuskovi, grmljavina i vjetar poremetit će nedjeljne planove mnogima

Prema prognozi DHMZ-a, nestabilno vrijeme nastavlja se i u nedjelju, a iako će temperature u unutrašnjosti biti nešto niže nego prošli tjedan kojeg su obilježile velike vrućine, ni meteoropati neće biti zadovoljni.

Na će biti Jadranu pretežno ili djelomice sunčano, uglavnom suho, ali ne i posve stabilno. U unutrašnjosti umjereno do pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu i lokalne pljuskove s grmljavinom te moguću i obilniju oborinu, ponajprije u središnjim te istočnim predjelima.

Vjetar umjeren sjeverni i sjeverozapadni, mjestimice s jakim udarima, na Jadranu i olujnim, a uz obalu sjevernog dijela i bura. Najniža jutarnja temperatura od 13 do 18, na Jadranu od 20 do 24, a najviša dnevna uglavnom od 25 do 30 °C.

Atmosferske prilike u unutrašnjosti zemlje još uvijek neće biti posve stabilne što će uzrokovati da i biometeorološke prilike neće biti sasvim povoljne. Na području Jadrana, uz sunčanije i stabilnije vrijeme te ne previsoke temperature zraka, biometeorološke prilike će biti povoljnije i podržavat će dobro raspoloženje većine ljudi.

www.sjever.hr / DHMZ
21.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.