Now Reading:
FOTOGALERIJA Ni kiša nije pokvarila prvo špancirersko jutro, evo koga smo sreli na varaždinskom Festivalu dobrih emocija
Full Article 2 minutes read

FOTOGALERIJA Ni kiša nije pokvarila prvo špancirersko jutro, evo koga smo sreli na varaždinskom Festivalu dobrih emocija

Bez obzira na kišu, Varaždinci i posjetitelji nisu propustili prvo jutro najpopularnijeg varaždinskog festivala, Špancirfesta. Kroz 10 dana Festivala dobrih emocija Varaždin će postati jedna velika pozornica na otvorenom, a građane i turiste zabavljat će preko 500 različitih programa.

Direktorica Turističke zajednica grada Varaždina Jelena Toth poručila je kako je bogat i raznovrsni program najbolji poziv na ovogodišnji Špancirfest, a s obzirom da se on odvija po cijeloj gradskoj jezgri, posjetiteljima će trebati udobne cipele jer će sigurno napraviti nekoliko tisuća koraka.

Iako je prošla godina još uvijek bila pandemijska, Špancirfest je posjetilo čak 230 tisuća ljudi, dok je pretpandemijske 2019. ta brojka iznosila 300 tisuća. Iz Turističke zajednice nadaju se da će se i ove godine ponovno približiti tom rekordu.

-Naravno, dosta toga ovisi i o vremenu. Zaista smo dali sve od sebe da pripremimo Špancirfest, da opremimo prostor, da osmislimo kvalitetan sadržaj. Jedina stvar na koju ne možemo utjecati je vrijeme. No, ako nas ono posluži vjerujem da ćemo se približiti spomenutoj brojci od 300 tisuća – rekla je Toth.

A kako je bilo na prvom špancirerskom jutru i koga smo sve sreli, pogledajte u našoj fotogaleriji.

tklopotan / www.sjever.hr
19.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.