Now Reading:
U zagrebačkom parku u centru grada silovana 15-godišnja djevojčica
Full Article 1 minutes read

U zagrebačkom parku u centru grada silovana 15-godišnja djevojčica

U zagrebačkom parku iznad Tomićeve ulice dvojica mladih muškaraca silovala su 15-godišnju djevojčicu, a još dvojica su je dirala po intimnim dijelovima. Doznaje to Telegram iz izvora bliskih istrazi, a Policijska uprava zagrebačka šturo je potvrdila događaj.

Sumnja se da su 22-godišnjak i jedan maloljetnik djevojčicu silovali 12. kolovoza u večernjim satima. Još dvojica muškaraca, 31-godišnjak i 30-godišnjak prijavljeni su zbog sumnje da su nad njom počinili bludne radnje.

-Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe su dovedene pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu, kao i Županijskom državnom odvjetništvu za mladež – navode iz Policijske uprave zagrebačke.

Iako je policija uhitila svu četvoricu seksualnih zlostavljača, na zahtjev tužiteljstva istražni zatvor određen je dvojici osumnjičenika, 22-godišnjaku i maloljetniku. Županijski sud u Zagrebu ocijenio je kako postoji bojazan da bi mogli ponoviti kazneno djelo, te utjecati na žrtvu koja je zapravo ključni svjedok ovog zločina.

Telegram neslužbeno doznaje da su osumnjičeni mladići tvrdili da je djevojčica s njima imala dragovoljni seksualni odnos.

sjever.hr/telegram.hr
16.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.