Now Reading:
Hodočašća, audijencija sa Svetim ocem, katakombe… Varaždinska biskupija organizira put u Rim povodom svog srebrnog jubileja
Full Article 1 minutes read

Hodočašća, audijencija sa Svetim ocem, katakombe… Varaždinska biskupija organizira put u Rim povodom svog srebrnog jubileja

Radoš

Varaždinska biskupija ove godine proslavlja srebrni jubilej, 25. obljetnicu svoga osnutka. Tim povodom bit će organizirano zahvalno hodočašće Varaždinske biskupije u Vječni Grad – Rim – od 16. do 22. listopada 2022.

Hodočasnici će pohoditi 4 velike bazilike, sudjelovati na audijenciji sa Svetim Ocem te obići i druga važna mjesta okupljanja hodočasnika.

Planirani program hodočašća pogledajte na poveznici ovdje.

Povodom ovog hodočašća, varaždinski biskup Bože Radoš, vjernicima Varaždinske biskupije uputio je pismo.

Cijena hodočašća je 2.400 kuna ili 318,50 Eura, a u cijenu su uključeni: prijevoz turističkim autobusom, ulaznica u katakombe i 4 polupansiona u smještaju Fraterna Domus u Sacrofanu pored Rima.

Zainteresirani za ovo hodočašće mogu se prijaviti do 15. rujna 2022. godine u svojim župama ili izravno u Biskupski ordinarijat putem elektroničke pošte: tajnik@biskupija-varazdinska.hr.

Uz prijavu traži se plaćanje akontacije u iznosu od 50 % cijene aranžmana (1.200 kuna) vlastitom župniku u gotovini ili kod prijave u Biskupski ordinarijat na IBAN: HR8323600001101733121 s naznakom – ZA HODOČAŠĆE U RIM uz IME I PREZIME uplatitelja.

Potrebno je ispuniti i obrazac za prijavu koji možete preuzeti ovdje.

sjever.hr/biskupija-varazdinska.hr
14.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.