Now Reading:
Održana sjednica Općinskog vijeća – U Stubičkim Toplicama kreće modernizacija devet dionica nerazvrstanih cesta vrijedna 600 tisuća kuna
Full Article 2 minutes read

Održana sjednica Općinskog vijeća – U Stubičkim Toplicama kreće modernizacija devet dionica nerazvrstanih cesta vrijedna 600 tisuća kuna

Nakon što je prvotno planirani termin održavanja odgođen zbog tehničkih poteškoća, prošle srijede održana je sjednica Općinskog vijeća Općine Stubičke Toplice. Na sjednici se raspravljalo o dvije točke dnevnog reda, a prva se odnosila na odabir tvrtke koja će vršiti prijevoz učenika Osnovne škole Vladimir Bosnar Stubičke Toplice u novoj školskoj godini, dok se druga odnosila na odabir izvođača radova za modernizaciju nerazvrstanih cesta.

Odabran je lokalni autobusni prijevoznik, koji je bio i jedini koji se javio na natječaj, tako da će naši osnovnoškolci, kao i do sada imati osiguran prijevoz, a koji u potpunosti financira Općina – rekao nam je načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak.

Dodao je isto tako da je na sjednici odabran i izvođač radova jer Općina kreće s modernizacijom čak devet dionica nerazvrstanih cesta, a vrijednost radova iznosi otprilike 600 tisuća kuna.

– S obzirom na to da sljedeću sjednicu nećemo održati prije rujna, htjeli smo čim prije izabrati izvođača kako bi i sami radovi započeli što ranije. U roku od sljedeća dva tjedna slijedi nam potpisivanje ugovora, tako da ćemo s radovima odnosno asfaltiranjem krenuti već krajem kolovoza – objasnio je načelnik Beljak.

www.sjever.hr
02.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.