Now Reading:
NOVA KOLEKCIJA Balenciaga prodaje torbe koje izgledaju kao vreće za smeće za 13 tisuća kuna
Full Article 2 minutes read

NOVA KOLEKCIJA Balenciaga prodaje torbe koje izgledaju kao vreće za smeće za 13 tisuća kuna

Balenciaga ima novi proizvod u svom modnom asortimanu. Riječ je o torbi s uzicama na povlačenje koja je inspirirana vrećama za smeće. Dolazi u crnoj, bijeloj i plavoj boji, a prodaje se po cijeni od 13.150 kuna (1790 dolara), donosi index.hr

Ove su torbe nedavno puštene u prodaju, a predstavljene su u ožujku kao dio zimske kolekcije za 2022. godinu.

“Nisam mogla propustiti priliku da dizajniram najskuplju vreću za smeće na svijetu”, rekla je Balenciagina kreativna direktorica Demna Gvasalia u intervjuu za Woman’s Wear Daily.

Iako će ove torbe sigurno naći svoje kupce, ekipa na Twitteru narugala se njihovom dizajnu i cijeni.

“Ne znam kako se osjećam u vezi s Balenciaginom vrećom za smeće. Točno ovako izgledam već godinama kad nedjeljom po noći bacam smeće”, napisao je jedan korisnik.

“Ako ne vidite ljepotu u Balenciaginim vrećama za smeće, jednostavno ne razumijete modu. Košta samo 1790 dolara”, dodao je drugi.

“Zamisli da kupiš vreću za smeće zato što na njoj piše Balenciaga”, “Balenciaga je društveni eksperiment i ako to niste shvatili, onda bolje da potrošite 1700 dolara na vreću za smeće”, Što će Balenciaga napraviti sljedeće? Staviti zrak u bocu i prodavati ga za 999 dolara?”, neki su od ostalih komentara s Twittera.

Ovim torbama Balenciaga nastavlja s neobičnim kreacijama. Prije nekoliko mjeseci je u prodaju pustila tenisice koje izgledaju iznošeno i prljavo, a koštaju i do 13 i pol tisuća kuna.

Foto: Twitter ADM87

sjever.hr/index.hr
02.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.