Now Reading:
Međunarodni oldtimer susret “Međimurje 2022.” – Više od 250 vozača predstavilo svoje vremešne limene ljubimce
Full Article 1 minutes read

Međunarodni oldtimer susret “Međimurje 2022.” – Više od 250 vozača predstavilo svoje vremešne limene ljubimce

Oldtimer klub “Međimurje” okupio je u Čakovcu i Međimurju više od 250 vozača i njihovih limenih ljubimaca iz svih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja, u okviru tradicionalne manifestacije Međunarodni oldtimer susret “Međimurje 2022.”.

Impresivni oldtimeri redom su motocikli, automobili, kamioni i drugo proizvedeni prije 30 ili više godina, točnije pravo sudjelovanja imali su vlasnici čija su vozila proizvedena 1991. godine i kasnije.

Uz glavni cilj očuvanje povijesne baštine tehničke kulture Međimurja te predstavljanje povijesne, kulturne, gospodarske i turističke destinacije Međimurske županije, susret se tradicionalno organizira u okviru manifestacije Porcijunkulovo.

Susret za ovu godinu otvorili su predsjednik Oldtimer kluba “Međimurje” Franjo Belović i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini koji su svima poželjeli ugodan boravak na sjeveru Hrvatske te sigurnu vožnju.

Uz okupljanje i mogućnost razgledavanja vozila u Parku Rudolfa Kropeka u Čakovcu, kolona koja privlači poglede krenula je u Sveti Martin na Muri, na Mađerkin breg te se u poslijepodnevnim satima očekuje njihov povratak u Čakovec.

www.sjever.hr
30.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.