Now Reading:
Gradonačelnik Kolarek potpisao Ugovor o pripremnim radovima za teren s umjetnom travom u Prelogu – odobrene 624 tisuće kuna
Full Article 1 minutes read

Gradonačelnik Kolarek potpisao Ugovor o pripremnim radovima za teren s umjetnom travom u Prelogu – odobrene 624 tisuće kuna

Preloški gradonačelnik Ljubomir Kolarek u četvrtak je u Ministarstvu turizma i sporta potpisao Ugovor o sufinanciranju izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina.

Grad Prelog, prijavio je, početkom godine, projekt pod nazivom „Rekonstrukcija pomoćnog nogometnog igrališta – FAZA I“, na Natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini, kojeg provodi Ministarstvo turizma i sporta. Prema objavljenim rezultatima Natječaja i sada potpisanom Ugovoru, za navedeni projekt odobrene su 624.000,00 kuna.

Ovaj se projekt odnosi na izvedbu pripremnih radova za postavljanje igrališta sa umjetnom travom, na pomoćnom igralištu Nogometnog kluba Mladost Komet, u Parku Mladosti u Prelogu. Nakon izvedbe pripremnih radova, igralište s umjetnom travom, postavljat će se u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom, čiji je predsjednik Marijan Kustić, u nedavnom posjetu Međimurskom nogometnom savezu, obećao maksimalnu podršku i sudjelovanje Hrvatskog nogometnog saveza u ovom projektu.

Uz gradonačelnika Kolareka, potpisivanju Ugovora nazočili su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki, kao i pročelnica Upravnog odjela za upravu i društvenu djelatnost Miljenka Radović, dok je Ugovor gradonačelniku Kolareku uručio Krešimir Šamija, ravnatelj Uprave za sport Ministarstva turizma i sporta.

www.sjever.hr/prelog.hr
29.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.