Now Reading:
Uz znanost, gospodarstvo i obrazovanje međimurski Centar znanja dobiva i moderan park, doznajte koje će sve sadržaje imati
Full Article 50 second read

Uz znanost, gospodarstvo i obrazovanje međimurski Centar znanja dobiva i moderan park, doznajte koje će sve sadržaje imati

Građevinski i krajobrazni radovi na revitalizaciji parka u Centru znanja Međimurske županije na prostornu bivše vojarne u punom su zamahu, pa će tako međimurski Centar znanja uz znanstvene, obrazovne i gospodarske sadržaje imati i moderan park.

-Zahvaljujući projektu izvršit će se revitalizacija parka, uvažavajući povijesne, prostorne i ambijentalne karakteristike – poručuje župan Međimurske županije Matija Posavec.

Trenutno je u tijeku uređenje pješačkih staza, niveliranje te priprema zemljanih površina za sadnju trave i ukrasnog bilja.

-Sadnjom novog drveća park je dobio finalne vizure rasporeda elemenata, koje će upotpuniti projektirana javna rasvjeta, s prilagođenim ciklusima gašenja i paljenja – naglasio je župan te dodao kako će oprema u parku korisnicima omogućiti mjesta za odmor, opušten boravak, punjenje mobilnih uređaja na pametnim klupama te prirodni amfiteatar izrađen od drvenih trupaca.

Kako napreduju radovi pogledajte u maloj fotogaleriji.

www.sjever.hr / FB Matija Posavec
28.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.