Now Reading:
Međimurska županija za razvoj poljoprivrede i šumarstva svojim udrugama dodjeljuje i do 20.000 kuna – evo kako se prijaviti
Full Article 50 second read

Međimurska županija za razvoj poljoprivrede i šumarstva svojim udrugama dodjeljuje i do 20.000 kuna – evo kako se prijaviti

Međimurska županija raspisala je javni natječaj za financiranje programa, odnosno projekata udruga iz područja poljoprivrede i šumarstva. Natječaj vrijedi do 22. kolovoza, stoga požurite sa svojim prijavama.

Na natječaj je moguće prijaviti samo jedan program, odnosno projekt, a cjelovite prijave dostavljaju se na adresu Međimurske županije, Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam, Odsjek za poljoprivredu, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec s naznakom „Prijava na natječaj za financiranje projekata / programa udruga s područja poljoprivrede i šumarstva – NE OTVARAJ”.

Prihvatljivi programi i projekti su i oni čija provedba započinje i prije potpisivanja ugovora o dodjeli financijskih sredstava, no najranije 1. siječnja ove godine.

Međimurska županija za natječaj je osigurala 200.000 kuna, a najniži iznos sufinanciranja je 2.000,00 kuna, dok je najviši 20.000,00 kuna, odnosno maksimalno do 80 posto od ukupno prihvatljivih aktivnosti.

Detaljnije informacije dostupne su ovdje.

www.sjever.hr / medjimurska-zupanija.hr
21.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.