Now Reading:
Završio je ljetni upisni rok, a mjesta u koprivničko-križevačkim školama tek je nekoliko – donosimo popis
Full Article 2 minutes read

Završio je ljetni upisni rok, a mjesta u koprivničko-križevačkim školama tek je nekoliko – donosimo popis

Pristigli su rezultati ljetnog upisnog roka u prve razrede srednjih škola kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija, a slobodnih mjesta za jesenski upisni rok još je malo.

U programu opće gimnazije mjesta još ima u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac i Gimnaziji Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci, dok je u Gimnaziji „Fran Galović“ Koprivnica mjesta za jesenski upisni rok je ostalo u programima jezične, sportske te prirodoslovno-matematičke gimnazije.

U ljetnom upisnom roku Srednja škola Koprivnica popunila je sve programe osim prehrambenog tehničara i prodavača, dok je u Obrtničkoj školi Koprivnica za jesenski upisni rok ostalo po jedno mjesto u zanimanjima mesar, elektroinstalater, elektromehaničar, konobar i pomoćni cvjećar.

U Strukovnoj školi Đurđevac mjesta još ima u zanimanjima ekonomist, pomoćni kuhar i slastičar te konobar, a u Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci slobodnih mjesta za jesenski upisni rok preostalo je u zanimanjima krojač, zidar, strojobravar te pomoćni kuhar i slastičar.

U Srednjoj gospodarskoj školi Križevci mjesta je ostalo u zanimanjima agrotehničar, veterinarski tehničar, poljoprivredni tehničar-fitofarmaceut, cvjećar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije te poljoprivredni gospodarstvenik.

U školskoj godini 2022./2023. učenicima osmih razreda na raspolaganju je bilo gotovo 60-tak zanimanja i 1.093 slobodnih mjesta u 51 razrednom odjelu u srednjim školama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija.

Službena objava slobodnih mjesta za jesenski upisni rok biti dostupna 10. kolovoza, a početak prijava u sustav i prijava obrazovnih programa u jesenskom upisnom roku počinje 20. kolovoza.

www.sjever.hr / kckzz.hr
19.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.