Now Reading:
U Međimurju 123 nova slučaja zaraze koronavirusom
Full Article 1 minutes read

U Međimurju 123 nova slučaja zaraze koronavirusom

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 159 uzoraka, od čega je evidentirano 114 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 71,6 posto pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je sedam pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod dvije osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavile su se 53 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 232. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 126 651 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je pet pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je jedan pacijent, otpuštene su dvije osobe. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

www.sjever.hr
07.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.