Now Reading:
NEĆETE VJEROVATI MUP predstavio rješenje za gužve na šalterima
Full Article 2 minutes read

NEĆETE VJEROVATI MUP predstavio rješenje za gužve na šalterima

Iz Odjela za upravne poslove Policijske uprave međimurske stigao je podsjetnik za građane koji putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr , mogu na jednostavan i brz način prethodno rezervirati svoj termin putem pametnog mobitela ili računala.

Građani mogu rezervirati termine za izradu osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, prijave prebivališta, boravišta ili predati zahtjev na referadi državljanstva i stranaca i referadi oružja, te za preuzimanje već naručenih dokumenata.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup.hr ili e-redomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo brz način moguće je rezervirati svoj termin kada vam to najbolje odgovara.

U zakazano vrijeme na šalter se prima samo jedna osoba, a u slučaju spriječenosti dolaska potrebno je postojeći termin otkazati jednostavnim klikom na ikonu za otkazivanje.

Također, iz policije skreću pozornost, kako se u šalter sali Odjela za upravne poslove nalazi aparat za aktivaciju osobnih iskaznica gdje građanima službenici pomažu u aktivaciji osobnih iskaznica. Tako registrirana osobna iskaznica služi građanima olakšanom upravljanju svojim e-dokumentima u sustavu e-građanin.

Mogućnost rezervacije termina zasigurno će doprinijeti smanjenju gužvi na Odjelu za upravne poslove Policijske uprave međimurske, budući da će u rezerviranom terminu građanin biti pozvan na prvi slobodan šalter.

www.sjever.hr
28.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.