Now Reading:
Ove nedjelje starta Mala zlatarska biciklijada za velike i male – organizatori pripremili iznenađenje za najambicioznije
Full Article 2 minutes read

Ove nedjelje starta Mala zlatarska biciklijada za velike i male – organizatori pripremili iznenađenje za najambicioznije

U sklopu Zlatarskog ljeta ove nedjelje 3. srpnja sa startom u 18 sati kreće biciklijada namijenjena svim uzrastima.

Možete birati između kraće i duže rute, kraća ima ukupno 9 km, a s obzirom da se prošle godine odazvalo stotinjak uzvanika organizatori su ove godine odlučili utrku obogatiti zahtjevnijom rutom od 23 km.

Start je iz Parka hrvatske mladeži – Borkovec – Matinščina – Gornja Batina – Donja Batina – Mezgarica- Vargov brijeg – Kaštel- Zagrebačka ulica -Park hrvatske mladeži.

Kraća ruta kreće od Parka hrvatske mladeži – Zagrebačka ulica – Kiševa – Borkovečki put-Hlebovo selo – Borkovec – Varaždinska ulica – Sajmišna – Kranjčevićeva- Radićeva – Martinečka – Matije Gupca – Zagrebačka – Park hrvatske mladeži

Organizatori su Društvo Naša djeca grada Zlatara u suradnji sa Sportskim društvom Lastavica, Gradom Zlatarom, DVD-om grada Zlatara uz podršku policijske postaje Zlatar Bistrica.

Prijava sudionika predviđena je u 17.15 sati, a start utrke je u 18 sati. Okrijepna stanica za kraću stazu je u Hlebovom selu, a duže staze kod Čibija.

Na startu će PU KZŽ provoditi evidenciju bicikala za sudionike koji to žele,a na cilju će Dnd podijeliti diplome najmlađim biciklistima.

U 20 sati bit će podjela graha i palačinki za sudionike biciklijade.

Djeca do 16 godina mogu besplatno sudjelovati dok je za ostale kotizacija 30 kuna.

Svi sudionici biciklijade dužni su se strogo pridržavati svih prometnih propisa i uputa organizatora. Za sve osobe mlađe od 16 godina nošenje zaštitne kacige tokom cijelog trajanja biciklijade je OBAVEZNO uz pratnju roditelja ili starije osobe, a preporuka je i za ostale sudionike biciklijade.

www.sjever.hr
28.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.